avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conform art. 100 alin.(3) Legea 188/1999 (r2), care ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conform art. 100 alin.(3) Legea 188/1999 (r2), care este temeiul legal pt. organizarea examinarii funcþionarior publici?

În cazul reorganizării institutiei publice şi există mai mulţi funcţionari publici pentru aceeaşi funcţie publică, cum organizez examinarea acestora? Nu exista norme metodologice de organizare a acestor examinari.

Alte discuții în legătură

Examen "legal / nelegal" la politia comunitara Maria02 Maria02 buna ziua, sunt agent comunitar clasa 1, treapta 3, in momentul de fata sunt in concediu dar am inteles ca mi se va face intrerupere de concediu intrucat voi ... (vezi toată discuția)
Functia de sef serviciu mira55 mira55 In cadrul primariei existau doua functii de sef serviciu, in cadrul aceleiasi directii, cu un sef serviciu in functie si celalalt suspendat din motive ... (vezi toată discuția)
Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)