am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere la inm, din cauza deficitului.ar fi favorizati cei cu masterul in stiinte penale.cursurile ar dura doar 6 luni.dar mie nu-mi vine sa cred.a mai auzit cineva asa ceva?
Cititi Regulament privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură, precum şi procedura de numire în funcţiile de judecător şi procuror, fără concurs, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 152 din 1 martie 2006, adoptat în conformitate cu Metodologia de desfăşurare a concursurilor şi examenelor organizate prin intermediul INM, propusă de INM şi aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii în data de 8 februarie 2006.
Eu una nu cred. Si nici nu cred ca este ok. Adica, pana acum din cca 800 candidati a reusit sa intre unul, sau doi , si acuma dintr-o data vor intra, simplu, sutele de absolventi ai cursurilor master Stiinte penale. Unde-i logica? Sa mi-o arate si mie cineva! Nu ca n-as fi si eu, ca multi altii, absolvent master Stiinte penale.