avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... marja fixa a bancii pt 2 credite la aceeasi banca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

marja fixa a bancii pt 2 credite la aceeasi banca diferite

buna ziua am un creditin franci elvetieni cu dobanda de 6.9% si la tot aceeasi banca un credit in euro cu dobanda de 12% in noul contrct aditional marja bancii difera respectv la cel in franci este de 7.70% in timp ce marja la creditul in euro este de 11%ori cum asa marja bancii nu trebuie sa fie unica in tot sistemul bancii?

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 50/2010 motan3lul motan3lul Salut.Sunt mai nou pe acest site si nu sunt avocat din pacate.Am si eu o nelamurire in legatura cu niste articole din OUG nr. 50/2010. In primul rand de ce le ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni transformat in euro Ayra Ayra Buna ziua Si eu, ca multi altii, in 2007, (am cumparat un apartament imi trebuia o diferenta) am luat un credit de 20000 de CHF cu ipoteca si ... (vezi toată discuția)