Acum o luna de zile mi am cumparat o casa veche de paianta de 60 ani,casa nu e de tinut ,trebuie renovata .M am gindit sa fac pe linga ea o alta fundatie lipita si sa ridic bca pe fundatie,adica so imbrac pe cea vehe,care nu e asa mare,34 m.sidupa aceia sa o darim pe cea veche ca umplutura in fundatie,dupa aceia as turna o placa si am casuta noua dar merge fara autorizatie de constructie sau cu autorizatiade reparatie o pot face si care ar fi diferenta.As vrea sa o fac cit mai repede si cu cit mai putina birocratie,cine ma poate ajuta cu un sfat,In fond voi pastra aceiasi suprafata.
asta pate insemna proiect de demolare ,alt proiect ptr noua casa sau o alta autorizatie de constructie data de un ing.constructor,cu avize de la primarie ,certificat de urbanism......
presupune: proiect , avize,plan de urbanism ,autorizatie de constructie de la primarie, etc. Luati mai bine legatura cu un proiectant autorizat el o sa va indrume cel mai bine.
Ca un sfat negociati pretul incluzind toate avizele in asa fel ca sa va aduca autorizatia de constructie el acasa.
Va salut.Am studiat un pic L.50pe 91 si la Art.2 pct 4 unde zice ca fac exceptie de la art anterior...si ca as avea nevoie de autorizatie de constructie eliber.de primarie fara documentatie de amenajare a teritoriului si de urbanism ptr. a. Lucrari de modificare,reparare protejare de restaurare si de conservare a cladirilor de orice fel cu conditia mentinerii aceleiasi functiuni si a suprafetei si a volumetriei acesteia.Deci eu vad acest articol favorabil ptr mine.Acum nu stiu daca tot imi trebuie un proiectant sau mrg la primarie cu o cerere si apoi trimit ei pe cineva de la primarie ptr a face un proces verbal si apoi sami de autorizatia de constructie.Va rog daca ma ti lamuri cineva ..... multumesc anticipat