avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Stergere firma de pe apartament
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Stergere firma de pe apartament

Am facut cu un prieten un contract de inchiriere pt a si face sediul social al firmei.Dupa o perioada contactul a expirat si nu s-a mai prelungit,prietenul a plecat in tara si eu am ramas cu firma pe apartament.

Unde pot sa sterg firma(sediul) de pe apartament?

Multumesc anticipat
Ella:(

Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
Lauraella21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lauraella21 , utilizator 18:06, 1 Octombrie 2010
nu trebuie sa faceti nimic, legal firma nu mai este cu sediul pe adresa dvs.
Daca nu s-a schimbat de catre asociati sediul firmei, acesta e tot in apartamentul dvs. insa figureaza la registrul Comertului cu sediul expirat, potrivit contractului de inchiriere/comodat incheiat initial. Puteti verifica direct la registru .
Actiune in instanta. Va prevalati de contractul de inchiriere expirat si de art. 237 alin. 1 lit. c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale.
Buna ziua

Va multumesc de raspunsuri dar tot nu am inteles,mai trebuie sa fac ceva sau nu?
Nu as dori sa apelez la instanta ca am cateva procese care tin de ceva ani!!!

Multumesc anticipat
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)
Sediul unei firme comerciale Adreea_Armanu Adreea_Armanu Buna ziua! As dori sa stiu la riscuri se expune o persoana care da voie unor alte persoane sa-si faca sediu principal pe proprietatea sa! Ce ar trebui inchiat ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme pe proprietatea mea Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Vreau sa stiu ce am de facut in urmatoarea situatie: un fost proprietar(al doilea din 3 fosti proprietari ai imobilului) activeaza ca ... (vezi toată discuția)