avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dosar ÎCCJ Ministerul Educaþiei vs. Universitatea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar ÎCCJ Ministerul Educaþiei vs. Universitatea Spiru Haret

Bună ziua! Nu reuşesc să găsesc pe site-ul ÎCCJ decizia nr. 4726/29.10.2009 în dosarul 4329/1/2009, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării vs. Universitatea Spiru Haret.Vă rog foarte frumos să mă ajutaţi!

Alte discuții în legătură

Spiru haret - certificat de grefa 06 mai 2010 miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, pentru cei care nu sunt familiarizati cu formularile juridice, ati putea prezenta cateva explicatii referitoare la cuprinsul acestui ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)