avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data comunicare decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data comunicare decizie

Buna ziua!

Am semnat de primire o decizie de desfacere a contractului de munca, fara sa specific data in care am facut-o. Decizia era datata pe 17 septembrie, urmand ca raportul de munca sa inceteze cu data de 20 septembrie. Deoarece intentionez sa actionez angajatorul in instanta, care este data de la care se ia in calcul termenul de 30 de zile calendaristice, (perioada in care poate fi contestata decizia in instanta)?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Bibi2008 , utilizator 08:48, 12 Octombrie 2010
Termenul se calculeaza de la comunicare. Banuiesc ca mai aveti plicul in care a fost decizia. Data de pe stampila postei va fi considerata data comunicarii deciziei.
Decizia mi s-a comunicat personal.De fapt, am fost pusa in fata unui fapt implinit.
Daca s-a mai discutat pe aceasta tema pe forum, as fi recunoscatoare pentru link.
Daca nu ati pus data, cand ati semnat, cele 30 de zile decurg de la data emiterii deciziei, adica 17 septembrie.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
O zi buna va doresc!

Alte discuții în legătură

Data depunere intampinare de divort. Seba74 Seba74 Sotia mi-a trimis comunicarea de divorț datata pe 18 septembrie (data de pe comunicare), dar plicul de la posta are 2 date, de 19 si 20 septembrie. Acum ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)
Termen recurs miky_30 miky_30 Buna seara, Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca ,pe 28 .02.2011.Trebuie sa fac recurs,in termen de 10 zile .Cand expira termenul pentru ... (vezi toată discuția)