avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sugestie utilizator/forum/topic
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sugestie utilizator/forum/topic

Consider interesanta urmatoarea sugestie:
- in cadrul fiecarei sectiuni a forumului, sa poata fi vizualizata o lista ce contine numele utilizatorilor care vizualizeaza in acel moment respectiva sectiune.

In speranta ca nu sunt singurul care considera interesanta sugestia,
O zi buna,
Andrei.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:45, 31 Ianuarie 2008
Forumul si dorintele utilizatorilor sunt in atentia noastra iar in curand vom implementa facilitati noi

O zi buna
o idee interesanta....de acord cu ea ...:) B-)
AndreiT a scris:

Consider interesanta urmatoarea sugestie:
- in cadrul fiecarei sectiuni a forumului, sa poata fi vizualizata o lista ce contine numele utilizatorilor care vizualizeaza in acel moment respectiva sectiune.

In speranta ca nu sunt singurul care considera interesanta sugestia,
O zi buna,
Andrei.

Subscriu...si insist...tinand cont ca am mai formulat aceasta sugestie acum cateva luni!:)
Multumesc.
Cat ma bucur ca a reaparut lista utilizatorilor online!!!!=D>

Pacat ca mare parte din vechii utilizatori nu mai posteaza!:(
Mi-e dor de romy ,de ne_nicku, s.a.:">....Mi-e dor de acele lungi discutii in contradictoriu pe diverse spete, presarate cu usoare offtopicuri...care le facea mai...picante!!!:)
Asta este...mi-e dor si mie de ceva... legat de acest forum!:))

Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Si mie mi-e dor de ne_nicku.:(
Ne auzi ne_nicku(le)? :)
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2008
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)