avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna

as avea o intrebare.in1985 am vandut o casa a fost vorba ca transcrie casa cine a cumparat dar nic pana az nu a transcris mencionez ca cine a cumparat nu se stie unde este si nic nu a stat in casa.am contract de vanzare cumparare cu mana scris.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 01:34, 31 Octombrie 2010
Si care e intrebarea? :-/
Nu sunteti prea clar...dar daca ati vandut un imobil prin incheierea unui inscris sub semnatura privata/"chitanta de mana", acel inscris nu are valoare de titlu in sensul legii, astfel incat sa poata fi "transcris"...

Ar trebui sa reveniti, macar pentru a ne lamuri cu privire la ceea ce doriti, eu doar am "dedus"...intrebarea dvs.:)
ati vandut prin contract de vanzare-cumparare sau prin chitanta de mana?
am facut un contract de vanzare cumparare scris cu mana in fata la 4 martor.nu la notar
Daca nu detineti documente autentificate este normal ca dvs in continuare sa figurati ca si proprietar,respectiv sa va revina la plata obligatiile aferente

Alte discuții în legătură

Casa vandut cu un act scris de mana bela1 bela1 Buna ziua! Problema e urmatorul: Bunica a vandut o casa cu un contract scrisa de mana, cu martori, fara sa fie autentificat de un notar. Bunica in timp a ... (vezi toată discuția)
Ce valoare are o chitanta de mana? kellyyy kellyyy Ce valoare are o chitanta de mana,in vederea unui antecontract de vanzare cumparare a unui imobil,si ce conditi trebuie sa indeplieasca aceasta chitanta sa fie ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana birsanu birsanu As avea o intrebare intr-o situatie complicata.Soacra mea a cumparat un teren extravilan in anul 1981 cu chitanta de mana dupa care la vandut tot cu o chitanta ... (vezi toată discuția)