avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilierii juridici dispar ca profesie conform noului ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilierii juridici dispar ca profesie conform noului COR?

se pare ca ni se pregateste ceva frumos de catre acest guvern minunat .. prin noul COR cu aplicare din 2011 ..profesia de consilier juridic va disparea din clasificarea ocupatiilor .din cate stiu noi avem o lege un statut perfect legale si in vigoare .. da la 1 ianuarie cum voi fi incadrata conform noului COR .. specialist in domeniul juridic neclasificat in grupele de baza anterioare .. ??
Ministerul Muncii pregateste o noua clasificare a ocupatiilor. Din nomenclator au disparut ocupatii importante ca jurist, conferentiar sau lector universitar. In schimb, apar prezicatorii si ingrijitorii de animale de companie
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
myrchis, utilizator
deci...nu pot sa cred asa ceva.
Inca o palma ce ne-o dau avocatii si guvernantii pt. ca noi, consilierii juridici nu avem un BAROU / Statut care sa ne apere...........
sau poate : "3411 Specialişti în domeniul juridic şi asimilaţi", oricum nu e ok
~ Conținut șters la cerere ~
No comment.#-o#-o#-o
X-(
#-o se pare ca prezicatorii sunt mai importanti..mda nu mai am ce spune....#-o

Alte discuții în legătură

Un nou cim cu program de 2 ore, pe langa cim-ul existent bcfbmv bcfbmv Buna ziua, Spuneti-mi va rog, cum se trece pe cartea de munca (sau nu), daca vreau sa inchei un nou CIM (cu program de 2 ore) pe o alta functie, la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)