avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AJUTOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AJUTOR

Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici nu a vrut s-o vada ,si acum dupa atata timp s-a hotarat ca vrea drept de vizita.El plateste pensie alimentara Intrebarea mea este daca el are dreptul sa mi-o ia sau vizita se v-a face la el acasa.Eu inca o alaptez si vreau sa stiu pt ca acum m-a citat la tribunal si vreau sa stiu ce drepturi ii da fetita fiind mica si inca eu o alaptez.Va multumesc frumos si daca se poate sa imi raspundeti eu astept cu ,mare nerabdare. O seara buna!
Cel mai recent răspuns: roxi_roxana , utilizator 15:58, 17 Martie 2008
Instanta ii poate stabili un drept de vizita pentru tatal fetitei. Potrivit art.43 alin.3 din Codul familiei , părintele divorţat, căruia nu i s-a încredinţat copilul, păstrează dreptul de a avea legături personale cu acesta, precum şi de a veghea la creşterea, educarea, învăţătura şi pregătirea lui profesională.
Va multumesc frumos! Dar poate sa mi-o ia de tot sunt speriata si din cauza asta nu pot dormi! El face uneori niste crize psihice si a fost internat la spital am dovezi si nu vreau ca vizita sa se faca la el acasa ! Ce pot face ca vizita sa se faca in prezenta mea!
Va multumesc!
Sa va dea in judecata pentru stabilirea unui program.
Atunci veniti si dvs. cu dovezile si cereti cea ce doriti.
Va multumesc frumos! pe 19 am citatia la tribunal si sper sa fie bine!
O sa scriu cum a decurs.
In conditiile in care sustineti ca o alaptati instanta poate decide ca tatal sa o viziteze in prezenta dvs.

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor de catre bunica paterna pe programul tatalui nicol26 nicol26 Buna seara Ma numesc Nicoleta si am o mare problema cu fosta soacra. Sunt divortata din primavara anului 2008, data de la care sunt sicanata permanent. Si ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)
Program vizitare bebelus in prezenta unui asistent social Mariaalessia Mariaalessia Buna ziua,in cererea mea de divort dna avocat a cerut sa-mi vizitez copilasul la locuinta sotiei in prezenta unui asistent social care este la 60 km de ... (vezi toată discuția)