Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici nu a vrut s-o vada ,si acum dupa atata timp s-a hotarat ca vrea drept de vizita.El plateste pensie alimentara Intrebarea mea este daca el are dreptul sa mi-o ia sau vizita se v-a face la el acasa.Eu inca o alaptez si vreau sa stiu pt ca acum m-a citat la tribunal si vreau sa stiu ce drepturi ii da fetita fiind mica si inca eu o alaptez.Va multumesc frumos si daca se poate sa imi raspundeti eu astept cu ,mare nerabdare. O seara buna!
Instanta ii poate stabili un drept de vizita pentru tatal fetitei. Potrivit art.43 alin.3 din Codul familiei , părintele divorţat, căruia nu i s-a încredinţat copilul, păstrează dreptul de a avea legături personale cu acesta, precum şi de a veghea la creşterea, educarea, învăţătura şi pregătirea lui profesională.
Va multumesc frumos! Dar poate sa mi-o ia de tot sunt speriata si din cauza asta nu pot dormi! El face uneori niste crize psihice si a fost internat la spital am dovezi si nu vreau ca vizita sa se faca la el acasa ! Ce pot face ca vizita sa se faca in prezenta mea!
Va multumesc!