avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de un avocat specializat indivorturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de un avocat specializat indivorturi

sunt dinPitesti , motivul divortuluieste adulterul pt ca nu e prima data , dar sigur vafi ultima.... detin dovezi listingul telefonic din contul nostru comun my vodafon famili, inregistrari audio in care sotul adulterin isi povesteste relatia , sms uri , exista probe video , sunt camere de supraveghere la pensiunea unde se distreaza stiu exact ziua si ora , camera inchiriata , nu stiu in ce masura acestea au valoare si cum pot obtine imaginile de la pensiune.... mai am nevoie de martori ?Acestia sunt colegi de ai lui pt ca s a laudat ia servici, dar nu stiu daca vor spune adevarul chiar daca vor jura....va multumesc , cu respect Ana
Cel mai recent răspuns: DTh , utilizator 09:51, 10 Noiembrie 2010
ce-ar fi sa mergeti la barou...si sa povestiti toate astea la un avocat? mi se pare mai simplu...si eficient, totodata. :)
Gasiti astfel de avocat,pe forum , in Baroul Municipiului Pitesti,in barourile oraselor invecinate ,cat si in publicatiile comerciale
Rudele , pana la gradul al treilea , cu exceptia descendentilor , pot fi martori in procesul de divort.
Partile pot accepta, expres sau tacit, sa fie audiate si rudele mai indepartate.Asadar, daca sunteti decis sa puneti capat acestui mariaj , sesizati judecatoria in a carei raza teritoriala s-a aflat ultimul domiciliu comun al dumneavoastra, in calitate de soti.

O varianta rapida de desfacere a casatoriei este cea din culpa comuna, fara motivarea hotararii judecatoresti . ( in caz ca sotia isi exprima acordul pentru a nu fi motivata sentinta ).

Succes.


Da, ar trebui sa va concentrati atewntia pe culpa comuna dupa cum le place la judecatori.
Nu are sens sa va ambalati cu probele de adulter pt ca instanta le va respinge.
Incercati sa audiati martori si va fi suficient.
Stoica Ioana a scris:

O varianta rapida de desfacere a casatoriei este cea din culpa comuna, fara motivarea hotararii judecatoresti . ( in caz ca sotia isi exprima acordul pentru a nu fi motivata sentinta ).

Succes.

Buna ziua! Am auzit ca de la sfarsitul acestei luni intra in vigoare o lege prin care desfacerea casatoriei se va putea face si in fata unui notar,fara a mai trece dosarul prin tribunal. Aveti sa-mi dati cateva detalii despre o astfel de lege,in cazul in care ea exista? Cat despre culpa comuna... acceptarea unei astfel de variante are efecte asupra custodiei minorului, respectiv asupra programului de vizite? Ce inseamna rapididatea solutionarii? Cam in cat timp se poate termina un proces de divort, pe o astfel de varianta,culpa comuna, in situatia in care exista si un minor?
Va multumesc !


Alte discuții în legătură

Martor la divortul prin intelegere Alina2011 Alina2011 La divortul cu minor prin intelegere este necesar martor? (vezi toată discuția)
Divort prin acord Alina2011 Alina2011 Am vazut ca s-a modificat codul familiei, referitor la divortul cu minor, astfel: Legea 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri anaxorz anaxorz Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista ... (vezi toată discuția)