avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin acord

In luna februarie a acestui an eu si sotul meu am depus dosarul de divort prin comun acord, sotul reclamant eu parat. Am avut primul proces in luna septembrie, s a prezentat doar sotul eu am depus cerere sa se judece in lipsa. S a amanat pentru 17 noiembrie pentru administrare probe. Nu avem copii suntem casatoriti de 11 ani, si avem un credit ipotecar pentru locuinta. In conditiile in care iarasi depun cerere pentru judecare in lipsa, se mai da vreun termen de impacare sau se termina acum?
Cel mai recent răspuns: ro_red_rosu , utilizator 14:07, 11 Noiembrie 2010
Divortul prin acord presupune acordul ambilor. Daca dvs. nu v-ati prezentat, s-a dat termen pentru audierea unui martor, care v-a fi audiat si se va pronunta divortul din vina dvs. sau a ambilor.
De dvs. depinde cum se va termina. Adica, daca va prezentati sau nu.
Daca nu va veni nici un martor, si fac cerere de judecare in lipsa, sa inteleg ca va mai fi si alt termen?
Dvs. doriti sa divortati?
da, vreau
Atunci mergeti la termen si spuneti ca suneti de acord sa divortati. Unele instante iau divorturile prin acord la prima ora.

Alte discuții în legătură

Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord biulian biulian dorim anulare actiunii de divort cu acordul partilor inainte de primul termen. putem face o cerere in acest sens semnata de ambii si depusa doar de unul sau ... (vezi toată discuția)
Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)