avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme vecini

buna ziua.
as avea nevoie de o lamurire....exista prevazuta o perioada de timp in care se pot face lucrari in apartament? bineinteles in afara orelor generale de liniste 22-08 si a celor speciale stabilite de asociatia de proprietari? sunt recent mutata intr-un apartament in care am lucrat in urma cu un an de zile 2 luni pentru amenajare si de-atunci am probleme cu vecinii de sub mine care vin la usa pentru orice galagie....ca se aude aspiratorul, ca am spart pe gresie un vas etc.....daca-mi comand mobila si vine sa mi-o monteze sunt la usa ca e galagie si alte lucruri asemanatoare. orice lucrari fac vecinii din jurul nostru ei vin la noi la usa ca noi lucram si nu vor sa creada ca de un an de zile n-am facut lucrari in apartament in afara montarilor de mobila care s-au intamplat, e adevarat la perioade diferite de timp in decursul anului. acuma iarasi vreau sa-mi schimb un geam si am declansat iadul...de la amenintari si injuraturi si isterii pe scara blocului le-am auzit pe toate. Vreau sa stiu eu pot face sesizare la politie pentru asa ceva? Atata vreme cat nu lucrez in timpul intervalului orar stabilit ptr odihna si nici nu fac lucrari care dureaza luni intregi zi de zi imi incalc vreo obligatie? Acesti oameni au devenit un factor de stres pentru mine ptr ca nici nu pot sa umblu in varful picioarelor prin casa sau sa suport absurditati de genu sa nu folosesc covoare moderne ca se aude jos sa-mi pun mocheta....in concluzie eu vreau sa stiu ce pot face impotriva lor sa-i linistesc si sa stiu daca eu incalc vreo obligatie sa-mi pot asuma acest lucru. va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Vecină sensibilă la zgomote usoare Tudor266.tudor Tudor266.tudor Buna ziua. Sunt student, am 21 de ani, si am o mică mare problema: Problemele au inceput de un an si ceva, dar au fost “certuri” minore, mi au fost ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)