avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPORT SUA TUB DE FIBRA DE STICLA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPORT SUA TUB DE FIBRA DE STICLA

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu aflarea tarifului vamal pentru importul din SUA a unui tub de fibra de sticla cu diametrul de 9 m si lungimea de 84 m.Am cautat si n-am gasit referinta.

Cu multumiri,
Claudiu Cristea

Alte discuții în legătură

Taxe vamale import sua cristinadelcaru cristinadelcaru Buna ziua!Va rog, as dori sa aflu care este valoarea taxelor vamale aplicabila pentru produsele importate din Sua, ca persoana juridica. Mentionez ca doresc ... (vezi toată discuția)
Taxa abuziva dhl pentru dvi cu mai multe incadrari tarifare ContSters370621 ContSters370621 Buna ziua, In luna septembrie am comandat ca si Intreprindere Individuala din SUA produse pentru margelit in valoare de 780 USD din care 120 USD a fost ... (vezi toată discuția)
Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)