avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Balcon inchis fara autorizatie - unde se reclama?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Balcon inchis fara autorizatie - unde se reclama?

Un vecin si-a permis sa strice estetica blocului si a si incalcat hotarirea adunarii generale a proprietarilor prin inchiderea in mod monstruous de inestetic a balconului sau.
Cum mie nu-mi convine sa se transforme urit cartierul, fapt care imi scade pretul apartamentului meu, as dori sa fie amendat si sa fie pus sa dea jos acea monstruozitate. Nu cunosc daca a avut vreo aprobare dar dupa cum arata nu cred.
Ce pot face ca sa-l reclam? La ce institutii?
Asociatia de proprietari nu o vad luind atitudine, e condusa de un indolent care nici nu e platit si care e la fel de taran ca si asta cu balconul.
Mersi de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 14:53, 15 Noiembrie 2010
La primarie!... dar, din cate stiu, nu trebuie autorizatie pentru inchiderea balconului.
@Costica33
Nu ati precizat concret ce intelegeti dvs prin" mod monstros "din punct de vedere tehnic/estetic
Aveti posibilitatea sa sesizati oficial Directia Corp Control din cadrul primariei responsabile
Sigur ca e nevoie de autorizatie pentru inchiderea balcoanelor.
Nu pot descrie in cuvinte ce a facut ala din balcon.
Doar atit, la primarie?
Pentru inchiderea balconului este nevoie de autorizatie(chiar daca nu se practica), pentru-ca modifica fatada imobilului.
Puteti reclama la :
Primarie-Disciplina in constructii
Inspectoratul de Stat in Constructii.
Da, modifica urit de tot, tot blocul. Ca tot m-a intrebat doamna dinainte: e ca o cutie de chibrituri de culoare alba intr-un bloc caramiziu. O bomba asa, o pata urita, este tot inchis, aproape n-are deloc geamuri. Nu au respectat nici macar decizia asociatiei de proprietari care spune ca nu se va inchide nici un balcon decit dupa o anumita schema agreata de toti membrii. Dar ce sa faca taranul roman care nu intelege ca bloc nu inseamna ca e proprietar el peste tot si trebuie sa aiba respect. N-are. Problema mea e ca imi scade mie pretul de vinzare cu asa o panarama.
Poate nu toti oamenii cumparatori vor fi indiferenti la estetica blocului. Eu, spre exemplu, as fi foarte atent. Spune ceva despre cei care locuiesc acolo modul in care isi inchid sau nu balconul.
Nu se practica inchiderea cu autorizatie pentru ca toti sunt o apa si un pamint, nu au nici o treaba cu vreo lege, cu frumosul, cu una cu alta....

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)