avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESPAGUBIRE IN CAZ DE ACCIDENT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESPAGUBIRE IN CAZ DE ACCIDENT DE MUNCA

Buna seara!
V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !.
Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o perioada de 4 luni, deci pina in luna decembrie.
In luna octombrie a avut un accident de munca,fracturandu-si atit piciorul cat si mina, fapt ce a avut 2 interventii chirurgicale, (la femur si antebrat),fiind internat in spital vreo 3 saptamini.Dupa externarea din spital l-a dus la o clinica de recuperare (REHA) pentru 5 saptamini. Am inteles ca asigurarea ii v-a despagubi toata spitalizarea. Va intreb, asigurarea v-a despagubi toata perioada incapacitatii de munca?..., si in ce conditii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)
accident rutier fabiolaslobozia fabiolaslobozia Buna! In octombrie 2010 am fost victima unui accident rutier in urma caruia masina mea a fost total avariata iar eu am avut 16 zile de spitalizare in care am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier adinaT adinaT In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)