avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incredintare minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incredintare minor

eu si concubinul meu avem un baietel de 4 ani.
noi am stat impreuna la parinti lui, iar in 28 martie eu am plecat cu acordul sotului sa muncesc in strainatate urmand ca peste 2 luni maxim sa vina si el cu baiatul.
el a tras de timp nu a vrut sa vina
iam trimis bani de drum de acte si nu a venit.
imi spunea sa astept pana in iarna sa ma duc eu acasa si plecam toti impreuna, motivand ca nu am lasat procura si nu are rost sa ma duc la consulat pt acte, sa mai astept putin.
IN AUGUST IMI VINE CITATIE SA MA PREZINT LA TRIBUNAL IN 8 SEPT PT INCREDINTARE MINOR.
MA DAT IN JUDECATA PT INCREDINTAREA COPILULUI, SUSTINAND CA AM ABANDONAT COPILUL.
EU LUNAR AM TRIMIS BANI PENTRU CHELTUIELILE COPILULUI SI ALE LUI.
ACUM SUNTEM IN PROCES, EU MEREU INCERC SA SUN SA VORBESC CU COPILUL DAR REFUZA SA IL LASE PE BAIAT SA VORBEASCA CU MINE.
SPUNETI-MI CE SANSE AM SA CASTIG COPILUL CUSTODIA COPILULUI.
EL NU ARE SERVICI SI NU A AVUT NICIODATA
NUMA EU AM INTRETINUT COPILUL FINANCIAR.
DAR EU NU AM CASA PE NUMELE MEU DEOARECE AM LOCUIT CU FAMILIA LUI.
EU AM O MATUSA CARE E DE ACORD SA LOCUIESC LA EA CU COPILUL SI SA MA AJUTE.
DAR NU AM NIMIC PROPRIETATE PERSONALA
VA ROG SPUNETI-MI CE SANSE AM SA IMI IAU BAIATUL LA MINE?
AM ACTELE DE LA TRANSFERUL DE BANI PE CARE I-AM TRIMIS.
DAR DOAR DIN MOMENTUL PRIMIRI CITATIEI.
MARTORI NU AM DEOARECE AM LOCUIT LA EL IN ALT ORAS INTRUN SAT UNDE TOTI SE CUNOSC.
SI NIMENI NU SE PUNE MARTOR IMPOTRIVA UNUI VECIN, IN FAVOAREA MEA O STRAINA.
CE AS PUTEA SA FAC ? SA NU PIERD CUSTODIA COPILULUI.
IAR COPILUL ESTE PE NUMELE MEU EL FIND TRECUT DOAR CA TATA
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
duscaandreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: duscaandreea , utilizator 17:16, 27 Februarie 2011
In primul rand dvs va aflati in alta tara si ati plecat lasand copilul in grija concubinului,ceea ce acesta in cadrul procesului va incerca sa dovedeasca cu probe.
Trebuie sa angajati avocat care sa va reprezinte in proces si care sa dovedeasca cu probe cu acte,interogatoriu,doi marori,ancheta sociala,ca dvs oferiti mai multe garantii din punct de vedere social,moral si material pentru a va fi incredintat minorul.
Instanta va aprecia asupra probatoriilor administrate de parti si va pronunta o hotarare judecatoreasca in acest sens.
Faceti proba cu acte a banilor trimisi pentru ingrijirea copilului.
I
EU AM ACTELE DE LA TRANSFERUL DE BANI.
DAR DOAR DIN CLIPA CAND MIA VENIT CITATIA.
DAR DACA EU I-AM INTRETINUT FINANCIAR SE POATE NUMI ABANDON?
POATE CASTIGA CUSTODIA COPILULUI DOAR PENTRU CA EU AM PLECAT SA MUNCESC?
SA MUNCESC PT COPIL SI PENTRU NOI?
Totul depinde probele pe care le veti administra in dovedirea si respectiv,in combaterea actiunii,fiecare dintre dvs si de felul in care va aprecia instanta asupra acestora.
Sunt bune orice acte care dovedesc cele afirmate de dvs .
mi-am luat un av si m fost in tara de i-am facut procura judiciara
mi-am schimbat si domiciliu l;a locuinta matusi mele
avocatul sustine ca am toate sansele sa castig doar ca o sa dureze ceva timp
spuneti-mi si mie cam cat poate sa dureze un astfel de proces
am un avocat mai in varsta cu experienta si care mi-a promis ca va castiga deoarece el nu are cu cce sa intretina copilul si nu poate sa nege ca eu am intretinut copilul in tot acest timp
i-am facut proba cu foile de la banca
contestati paternitatea copilului si cereti suspendarea procesului de incredintare pana la stabilirea paternitatii.
apropo' s, cereti printr-o ordonanta presedintiala sa va fie incredintat copilul vremelnic pt ca sunteti cu certitudine mama copiluli in timp ce tatal urmeaza sa fie stabilit in cadrul procesului de stabilire a paternitatii.
In cadrul procesului de stabilire a paternitatii incercati sa tot amanati termenele si pana se va termina procesul cu recurs cu tot , termita copilul facultatea .

Alte discuții în legătură

Divorþ violeta23 violeta23 Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)