avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare continuitate in invatamant pentru anul scolar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare continuitate in invatamant pentru anul scolar 2011-2012

Buna ziua.
As dori sa stiu ce conditii trebuie sa intruneasca un profesor pentru a obtine continuitatea in unitatea de invatamant unde activeaza? Numarul minim de ore, absolut toate conditiile.
Daca legea invatamantului se voteaza, ramane valabila metodologia miscarii personalului didactic pentru anul scolar 2011-2012?
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)