avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura examen aproape reusit
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura examen aproape reusit

Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai degraba pe pregatire decat pe tv, net, etc... Iar rezultatele par a se intrevedea: am facut 80 de puncte la examen. Dupa ce am vazut pe aici in discutiile din ultimile zile, pare sa fie o nota de intrare; sincer inca am emotii, nefiind convins 100% ca se va intra (la judecatori) cu aceasta nota.
Si, daca ati vrea sa ma intrebati cum am reusit sa obtin acest punctaj (dupa 4 incercari numai la cincinal) v-as raspunde doar atat: foarte mult studiu (in cazul meu, mai cu seama CP si CPP adnotate continand jurisprudenta, de la CH BECK; doua carti de teste tot de CP si CPP scrise de Cristus si ....., continand si spete; de asemenea am cititi spete de pp de pe www.scj din perioada 2005-2010). Iar peste toate astea va mai marturisesc ceva: m-a ajutat bunul Dumnezeu! Pentru cei ce vreti sa credeti bine, pentru ceilalti la fel, dar va spun ca m-am rugat mult si sunt convins ca am primit ajutorul Lui!
Daca credeti ca ceva din toate acestea v-ar putea ajuta si pe voi, eu vi le-am impartasit tocmai pentru a va putea folosi de ele! Mult succes tuturor in continuare!
Cel mai recent răspuns: musty , utilizator 10:40, 1 Decembrie 2010
felicitari! si mult succes!
multumesc pentru felicitari! (cu toate ca ar putea fi premature)
Eu te felicit pentru vorbele frumoase pe care le-ai spus. Mult succes!
musty a scris:

Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai degraba pe pregatire decat pe tv, net, etc... Iar rezultatele par a se intrevedea: am facut 80 de puncte la examen. Dupa ce am vazut pe aici in discutiile din ultimile zile, pare sa fie o nota de intrare; sincer inca am emotii, nefiind convins 100% ca se va intra (la judecatori) cu aceasta nota.
Si, daca ati vrea sa ma intrebati cum am reusit sa obtin acest punctaj (dupa 4 incercari numai la cincinal) v-as raspunde doar atat: foarte mult studiu (in cazul meu, mai cu seama CP si CPP adnotate continand jurisprudenta, de la CH BECK; doua carti de teste tot de CP si CPP scrise de Cristus si ....., continand si spete; de asemenea am cititi spete de pp de pe www.scj din perioada 2005-2010). Iar peste toate astea va mai marturisesc ceva: m-a ajutat bunul Dumnezeu! Pentru cei ce vreti sa credeti bine, pentru ceilalti la fel, dar va spun ca m-am rugat mult si sunt convins ca am primit ajutorul Lui!
Daca credeti ca ceva din toate acestea v-ar putea ajuta si pe voi, eu vi le-am impartasit tocmai pentru a va putea folosi de ele! Mult succes tuturor in continuare!

cam la fel am facut si eu in ultima luna
Bineinteles ca Dumnezeu te va ajuta!
si eu sunt, aproximativ, in aceeasi situatie cu tine, am 7.75 la procurori

pregatirea mea s-axat, cam la fel, pe CPC (Boroi + Tabarca). CP (Mitrache + Toader), CPP (mapa lui Neagu + codul, iar din tratat pe ici pe colo, pe unde avem nevoie de un supliment). Asa cum ai punctat, jurisprudenta de pe www.scj.ro e foarte utila, la fel si grilele+ spetele facute de Nicoleta Cristus (presedintele Jud.sector 1) si Carmen Damian (procuror la Parchet Trib.Bucuresti), inspirate din deciziile ICCJ. As mai adauga, la rubrica util+necesar, spetele date la examenele de promovare ale judecatorilor din ultimii 2 ani.

Bafta mare! :luck:
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
ContSters56041, utilizator
Pai, daca tot am avut reteta asemanatoare, sa speram ca vom deveni colegi peste cateva luni! Sa ne-ajute Dumnezeu! Multa sanatate!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Informatii meseria de procuror dongen dongen Sunt stundet in Anul III la drept,si as vrea sa imbratisez meseria de procuror.As dori sa stiu mai multe despre cum pot sa devin un viitor procuror,ce ar ... (vezi toată discuția)