Buna ziua, am si eu niste nelamuriri foarte mari in ceea ce priveste ordonanta 50. Am un credit ipotecar la care am un comision de risc de 0,22% , nu am fost de acord sa semnez actul aditional propus de catre banca si aceasta mi-a venit cu acest raspuns" in ceea ce priveste raporturile contractuale intemeiate pe conventia de credit....., acestea se vor derula in continuare in conformitate cu prevederile contractuale agreate de catre parti, asa cum au fost modificate urmare implementarii OUG nr.50/2010 privind creditele pentru consumatori". Ma puteti lamuri si pe mine care sunt modificarile legii 50 se aplica si creditelor care sunt in derulare mai au voie sa-mi perceapa un comision de 0,22%?
Oug 50/2010
logodnica
Buna ziua,
In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Comison de risc banca
andra68
Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele.
1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)