avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ordonanta 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ordonanta 50

Buna ziua, am si eu niste nelamuriri foarte mari in ceea ce priveste ordonanta 50. Am un credit ipotecar la care am un comision de risc de 0,22% , nu am fost de acord sa semnez actul aditional propus de catre banca si aceasta mi-a venit cu acest raspuns" in ceea ce priveste raporturile contractuale intemeiate pe conventia de credit....., acestea se vor derula in continuare in conformitate cu prevederile contractuale agreate de catre parti, asa cum au fost modificate urmare implementarii OUG nr.50/2010 privind creditele pentru consumatori". Ma puteti lamuri si pe mine care sunt modificarile legii 50 se aplica si creditelor care sunt in derulare mai au voie sa-mi perceapa un comision de 0,22%?

Alte discuții în legătură

Convențiile de credit în condițiile oug 50/2010, actul adițional și legea 288/2010 tm_natalia tm_natalia Bună ziua! Am un credit ipotecar accesat în 2007. Conform OUG 50/2010 ar fi trebuit să fiu chemată la bancă să semnez un act adițional care să ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Comison de risc banca andra68 andra68 Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele. 1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)