avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

vreau si eu un raspuns care sa ma ajute cat de cat daca se poate. sunt novice in acest domeniu din toate punctele de vedere. eu si alti colegi dorin sa infiintam un ong si am dorii sa stim tot ceea ce trebuie facut.ong-ul se va ocupa cu stragerea deseurilor reciclabile. am dorii sa stim cat ne costa infiintarea acestei organizatii, ce ne trebuie exact pt. a fii legal. daca trebuie sa fim angajati in ong, taxele catre stat. pe internet se gasesc tot felul de raspunsuri dar as dorii sa aflu raspunsuri si de la un expert. va multumesc si va rog sa ma indrumati.

Alte discuții în legătură

Colectare de ulei uzat. Cosmin-Trafa Cosmin-Trafa buna ziua, as dori sa stiu si eu de ce avize/ aprobari am nevoie pentru a infiinta un centru de colectare de ulei uzat? Urmand apoi sa il reciclez eu sau sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong m0nicadamian m0nicadamian As dori sa stiu cum se tine contabilitatea unei organizatii colective de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Scopul acestei ... (vezi toată discuția)
Preluarea responsabilitatii reciclarii individuale a deseurilor gabriela89darius gabriela89darius BUNA ZIUA! AVEM O FIRMA PRODUCATOARE DE BAUTURI RACORITOARE, SI AVEM O NELAMURIRE IN LEGATURA CU RECOLTAREA DESEURILOR. NOI VREM SA PRELUAM INDIVIDUAL ... (vezi toată discuția)