avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sef departament Contracte si Jurist practicant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sef departament Contracte si Jurist practicant

As dori sa ma ajutati cu o fisa de post pentru Sef Departament Contracte (atat clienti cat si furnizori) si sa imi spuneti in baza carui cod se poate face incadrarea conform C.O.R. in vigoare.
De asemenea, as dori sa va intreb daca un student la Drept poate fi incadrat la o societate comerciala pe o functie de consilier juridic / jurist (practicant) conform C.O.R. in vigoare, in conditiile in care nu este inca absolvent (in baza carui cod?). Daca este posibil, rog atasati si un model fisa post pentru aceasta incadrare.

Va multumesc foarte mult,
mail: cata_llyna@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Fisa postului nuttia nuttia As dori daca se poate un model de fisa postului pentru receptioner hotel si un model pentru fisa postului asistent manager va multumesc (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Fisa post - mai multe SilviuB SilviuB Daca cineva are din intamplare si este dragut sa ma ajute si pe mine cu fisa de post a 3 functii + activitatiile pe care trebuie sa le desfasoare cele 5 ... (vezi toată discuția)