avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul Muncii si Legea personalului didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul Muncii si Legea personalului didactic

Sunt profesor la o universitate de stat si sunt implicat in implementarea unui proiect al universitatii cu finantare externa, avand incheiat pe proiect un contract de munca cu timp partial pe perioada determinata. Salariul negociat pe proiect este direct influentat de tariful orar stabilit in functie de norma didactica, pentru personalul didactic si cel auxiliar didacticorespunzator -potrivit legii L128/1997 privind statutul personalului didactic, cu modificarile si completarile ulterioare? Mai exact este obligatorie stabilirea salariului pe proiectul european functie de acest tarif orar?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Simona-Florentina Simona-Florentina Sunt angajata in invatamant de la 1.09.2003 si am suspendat contractul de munca in februarie 2007 pentru 2 ani pe motivul cresterii si ingrijirii copilului. ... (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate in invatamant qwaszx qwaszx Buna seara, Va rog sa-mi precizati daca se acorda sporul de fidelitate unui cadru didactic care afost in concediu de ingrijire copil? (mai exact daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru suprasolicitare neuropsihicã Eva_56 Eva_56 Lege nr. 128/1997 din 12/07/1997 privind Statutul personalului didactic Art. 50. - (13) Personalul didactic beneficiază, la fiecare tranşă de ... (vezi toată discuția)