avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Carpatica Asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Carpatica Asig

Buna ziua,
In legatura cu un dosar de dauna respins de Carapatica Asig , am si eu doua intrebari :
1. Se poate solicita o asa numita reconciliere catre firma de asigurari ? ( cum trebuie sa procedez mai exact)
2 Actionarea in instanta ( sunt sanse sa castig procesul ) ?

Dosarul a fost resins pe motiv ca : loviturile dintre masini nu corespund , deci nu sa produs accidentul - cu toate ca am un proces verbal eliberat de politie plus vreo 20 de martori

Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:36, 29 Decembrie 2010
Sfatul meu este sa apelati la un avocat in vederea introducerii unei actiuni judecatoresti impotriva societatii de asigurare prin care sa fie obligata la plata contravalorii daunelor provocate in urma accidentului.
Pt acest asigurator este absolut necesara chemarea in instanta si veti vedea concluzii bizare cu privire la producerea accidentului.Deci angajati-va un avocat specializat pe daune din asigurari si nu mai pierdeti timpul.
solicitati mai intai CONCILIEREA cu firma de asigurari, pentru ca aceasta e o conditie necesara prealabila chemarii in judecata. Altfel, va respinge cererea ca prematur introdusa!
din pacate nu veti reusi de unul singur, in data de 20.12.2010 am facut un miting si ne-au ras in fata si CSA si Carpatica asig, haideti sa facem ceva impreuna cat mai multi. Va zic ca nimeni nu si-au dat interesul sa vina la acest miting am fost 20-25 de persoane
mari_chiru a scris:

din pacate nu veti reusi de unul singur, in data de 20.12.2010 am facut un miting si ne-au ras in fata si CSA si Carpatica asig, haideti sa facem ceva impreuna cat mai multi. Va zic ca nimeni nu si-au dat interesul sa vina la acest miting am fost 20-25 de persoane

Eu unul chiar daca sunt din Craiova daca as fi stiut de acest miting as fi venit...Si cel mai bine e sa faceti un site sau daca nu dupa sarbatori o sa fac chiar eu unul pe care o sa il anunt aici in care sa stabilim o data in care sa se desfasoare un miting si sa ii facem multa publicitate numai asa o sa vina lumea parerea mea...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
ghizda2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna respins maria.b maria.b Buna ziua, Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Vrau sa dau in judecata carpatica asig buniculmiti buniculmiti La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica ... (vezi toată discuția)