Buna seara, astazi in timpul unui joc de poker online, softul respectiv a gresit acordarea potului in mana respectiva, adica nu a acordat cui trebuia acel pot(cred ca sunt destul de explicit si cunoasteti secventele).Mi s-a intamplat a doua a oara acest lucru, am poze care dovedesc greseala.Acuma vine intrebarea mea, pot face ceva in legatura cu acest caz?Precizez ca aceasta incompetenta a softului mi-a provocat o paguba..
In momentul in care v-ati facut contul vi s-a cerut sa fiti sau sa nu fiti de acord cu anumite conditii pe care ma indoiesc ca le-ati parcurs in totalitate. Este posibil ca, prin acceptarea acelor conditii, detinatorii respectivului soft sa nu-si asume responsabilitatea unor astfel de erori.
Ocolim legea
zz7even
deci, vreau sa imi fac o sala de poker (fara licenta)
daca imi pun jucatorii sa semneze fiecare o declaratie ca ei nu vor juca jocuri de noroc in imobilul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea
gina33
buna seara
as avea si eu o intrebare am cunoscut un tip din germania cu care am vorbit vreo 7 luni . ne-am hoatarat sa ne cunoastem adica sa-l vizitez mi-a ... (vezi toată discuția)