avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Sinteze admitere INM ianuarie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Sinteze admitere INM ianuarie 2011

Buna,
daca va intereseaza sinteze pentru admiterea la INM, ma puteti contacta pt orice detalii doriti.
Cel mai recent răspuns: Marina888 , utilizator 00:34, 22 Februarie 2012
buna ziua,
Ma intereseaza sinteze ptr INM , daca puteti sa ma ajutati acesta este mailul meu: anneka_zarova@yahoo.com
Multumesc frumos
Buna seara!
Si pe mine ma intereseaza subiectul !
Va rog sa imi trimiteti si mie pe mail ....sorinsuciu2001@yahoo.com
Va multumesc anticipat !
Buna ziua! Ceea ce a omis avatar_nick sa precizeze este ca aceste sinteze sunt contracost. Ar fi fost bine daca ar fi dat mai multe detalii de la bun inceput!!
Sa aveti o zi buna!
Buna ziua,
V-am raspuns prin mesaj privat.
buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine sintezele pentru INM. Va rog, daca se poate sa luam legatura pe adresa de e-mail teodorescu_elenamirela@yahoo.com
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sinteze pentru admiterea in barou 2010 nickname55000 nickname55000 Salut! Sintezele cupriad aprox. 1000 de pagini si sunt facute de o persoana care a sustinut acest examen. Daca sunteti interesati, ma puteti contacta cu ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou sena sena Va rog sa ma ajutati sa obtin sintezele pentru admitere. Adresa mea este sena_cbln@yahoo.com Va multumesc tuturor! Bafta multa! (vezi toată discuția)