Am lansat sectiunea de documente utile.
Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente utile.
Accesul este simplu: in dreapta sus la orice pagina a forum-ului se afla o casuta cu ultimele 5 documente adaugate de utilizatori. In contul fiecareui user se afla o sectiune in care se pot adauga documente sau se poate naviga printre documentele adaugate de alti utilizatori.
Accesul este gratuit, mai ales ca documentele sunt incarcate de catre utilizatori pentru a fi folosite de alti utilizatori atunci cand au nevoie. Documentele sunt accesibile doar petnru utilizatorii logati si nu se vor regasi in cautarile de la google. :)
Bun, insa am o intrebare. Se poate cauta prin documente? Adica acum e usor ca incap toate pe o pagina, dar cand vor fi sute B-) trebuie sa existe un mod in care sa poti gasi ceea ce cauti, nu?
tocmai petnru ca in urmatoarele saptamani o sa fie relativ putine documente adaugate, nu ne-am pus problema construirii unui motor de cautare dedicat.
in viitor, avem in plan mai multe upgrade-uri:
- posiobilitatea ca documentul sa fie vizualizat doar de grupul de prieteni ai celui care il incarca
- clasificarea documentelor pe categorii
- cautarea in documente
- etc.
- suntem deschisi la orice sugestie / propunere
dar, haideti sa ajungem la cateva sute de documente adugate si atunci o sa ne facem timp de dezvoltare
as dori 2 modele de contracte: unul de colaborare intre 2 firme (srl-uri), pur si simplu un parteneriat (in baza acestei colaborari sa se poata emite facturi de la o firma catre alta) si un contract de comision intre o persoana fizica si un srl (firma)