avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligatie de plata direct la furnizorul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligatie de plata direct la furnizorul subantreprenorului

Buna seara,
am de recuperat o suma de bani de la un client (subantreprenor a unei lucrari de constructii). Impreuna cu clientul meu am fost la antreprenorul general pentru recuperarea sumei. Antreprenorul general ne-a pus in fata o sentinta judecatoreasca a altui furnizor al clientului meu, prin care il obliga pe antreprenorul general sa plateasca direct in contul furnizorului. Cum este posibil fara un contract de cesiune de creante?

Alte discuții în legătură

Contract subantrepriza dacmoto dacmoto Buna seara, am calitatea de subantreprenor si in acelasi timp de creditor. Antreprenorul refuza sa plateasca facturile pe motiv ca in contract este prevazut : ... (vezi toată discuția)
Actiune directa a subantreprenorului impotriva beneficiarului Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti cu privire la o actiune comerciala pe care vrem s-o promovam impotriva beneficiarului. Noi suntem subantreprenorul, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala- fara actiune in dreptul comun Minodora Sorian Minodora Sorian Am inaintat o ordonanta presedintiala in baza art.581 Cod civil raportat la OUG 34/2006 privind achizitiile publice. Am solicitat suspendarea unui contract de ... (vezi toată discuția)