avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post administrator sef pensionat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post administrator sef pensionat

Va supun atentiei urmatoarea situatie.
Institutie publica in care administratorul sef se pensioneaza .Institutia are nevoie urgent de alt administrator sef dar dupa cum se stie posturile sunt blocate.
Prin Oug 109/M.of 846 se arata ca "in cazuri temeinic justificate ordonatorii de credite pot aproba ocuparea unui procent de 15%din totalul posturilor ce se vor vacanta".Aceasta ocupare implica organizare de examen sau concurs??Mi-ar fi necesar un raspuns dat de catre cineva care lucreaza la o institutie publica si care s-a confruntat cu aceasta situatie.Mii de multumiri
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
lia19., utilizator

Alte discuții în legătură

Angajari 2010 klaudia772001 klaudia772001 In cadrul primariei avem trei persoane ale caror contracte de muncă vor expira in martie respectiv in mai anul curent. Acum cu destituirile care urmează sa ... (vezi toată discuția)
Angajare dragneaiancu dragneaiancu daca la o institutie publica este nevoie de personal, iar posturile sunt blocate, se poate angaja prin dispozitiz directorului, temporar??? (vezi toată discuția)
Posturi blocate 2010? gixee gixee stiti cumva daca posturile in sistemul bugetar sunt blocate si in 2010? din cate stiu erau blocate pana la sfarsitul anului 2009. lucrez intr-o institutie ... (vezi toată discuția)