avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... magazin tigari electronice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

magazin tigari electronice

In primul rand vreau sa urez tuturor un calduros CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi.
Intrebarea mea consta in : vreau sa deschid un magazin cu tigari electronice importate din china , si nu stiu exact in ce categorie din codurile caen se incadreaza si ce fel de acte imi trebuiesc.
Cei de la care le cumpar sunt producatori si au certificate si acel CEE pentru europa. Imi este suficient acel CEE ?Momentan nu am nici firma dar intentionez sa deschid una avand in vedere ca am 22 eram curios daca sa votat legea cu firma pentru tineri pana in 35 care nu platesc taxe si capital mic , ce ma sfatuiti sa fac S.R.L sau Pfa ? Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

La multi ani 2013! sarbatori fericite! happy new year! laur2013 laur2013 Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi.Acesta sarbatoare sa va aduca multa sanatate,fericire si implinirea tuturor ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)