avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea functionarilor publici

Va rog sa ma lamuriti cum se va face promovarea functionarilor publici, tinand cont de prevederile art. 26 din Legea nr. 284/2010? Nu inteleg ce este cu acea comisie la care se face referire acolo, mai exact comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare. De asemenea, regulamentul cadru la care se face referire in cuprinsul art. 26 alin. 4 din Lege anr. 284/2010, se aplica si functionarilor publici? Daca se aplica, cand se va publica acest regulament? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Avansare functionari publici idadovici idadovici Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, si eu am examen de promovare in grad (de pe consilier principal, pe consilier superior), o ... (vezi toată discuția)
Salarizare mirelaserban mirelaserban care este legea care reglementeaza salarizarea la nivel maxim a functionarilor in 2015 si daca o treapta nu a fost data la timp ce se poate face in acest ... (vezi toată discuția)
Codul muncii axinia georgeta axinia georgeta in conditiile noii legi de salarizare se mai fac promovari in trepte anul acesta ?de exemplu eu sunt inspector sup.3 anul acesta implinesc doi ani de la ultima ... (vezi toată discuția)