din 24 08 2009 beneficiez de ind pt cresterea copilului.as dorii sa stiu daca pe perioda indem beneficiez si de stimulentul de o suta de lei.si ce perioda trebuie sa mai lucrez cand mi se termina concediul la fostul loc de munca
1. Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru CCC veti beneficia si de stimulentul de 100 lei.
2. Nu inteleg a doua intrebare. Dupa terminarea CCC va intoarceti la fostul loc de munca si daca nu mai doriti sa mai lucrati acolo puteti sa plecati in alta parte.
1. Mergeti la Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC, si intrebati de ce nu ati primit stimulentul.
2. Cand ati intrat in CCC nu v-a incetat CIM ci a fost numai suspendat. Asa ca sunteti obligat sa va aintoarceti si sa hotarati daca mai lucrati acolo sau nu. Daca nu mai doriti sa lucrati acolo puteti pleca la alt loc de munca.
Buna ziua. Vreau sa "intervin" si eu in aceasta discutie pt ca am o nelamurire. Nu inteleg la ce anume se refera acel stimulent de 100 de Ron. Se acorda lunar acesti bani pe langa indemnizatie? Si care este conditia pt a beneficia de ei? Sotul meu se afla in CCC fiind incadrat ca subofiter si primeste indemnizatie+norma de hrana, iar eu primesc alocatia.