avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari colective de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari colective de munca

Buna ziua ,
Sunt facturista la o firma unde erau 2 posturi , deoarece urmeaza sa se desfiinteze unul. Colega mea este in concediul medical de anul trecut din aprilie si inca mai are deocamdata concediu pana in februarie inclusiv. In locul ei firma a angajat o alta colega din iulie , initial a avut contract pana in octombrie , dupa care i l-a prelungit pana in decembrie, iar ultima prelungire i-a facut-o pana in iunie 2011. In ultimul contract i s-a adaugat o clauza , care spune ca , contractul ei va suspenda in momentul in care prima colega va veni la munca. Drept urmare conducerea imi spune ca cea care va fi dsponibilizata voi fi eu. Este adevarat? Multumesc. Firma disponibilizeaza un post , dar daca prima colega care este in concediul medical si o are in locul ei pe cea de-a doua colega cu contract pe perioada determinata cu clauza la contract ca " contractul ei expira in momentul revenirii primei colege la munca" , ea nu poate fi disponibilizata? de ce tocmai eu? (adica postul meu). Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am mare nevoie de un raspuns. multumesc. sobo sobo Buna ziua , Sunt facturista la o firma unde sunt 2 posturi , dar curand urmeaza sa se desfiinteze unul. Colega mea este in concediul medical de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de un raspuns. sobo sobo Buna ziua , Sunt facturista la o firma unde sunt 2 posturi , dar curand urmeaza sa se desfiinteze unul. Colega mea este in concediul medical de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Revenire la servici din ccc Nitu Carmen Gabriela Nitu Carmen Gabriela Buna ziua! Sunt angajata in Bucuresti la o firma producatoare de lactate din ianuarie 2015 pe post de facturista. Intre timp colega mea (sefa mea) a ramas ... (vezi toată discuția)