avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... La ce sporuri au dreptul angajatii primariilor?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

La ce sporuri au dreptul angajatii primariilor?

La ce sporuri sau indemnizatii au dreptul fc.publici si pers.contractual, angajati al unei inst.publice din Romania?Intreb asta pentru ca la noi nu s-a acordat niciodata nici un spor sau alt stimulent, in afara sporului de vechime, pe motiv ca nu sunt legale, deci nu avem dreptul. Am incercat acum sa intocmim documentatia pentru acordarea sporului de calculator dar ni s-a raspuns de la DSP ca nu se incadreaza locul de munca in categoria locurilor care au dreptul la acesta. Vad pe forum ca in alte primarii se acorda fel de fel de sporuri si indemnizatii. Cum s-a putut la ei si la noi nu?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:56, 19 Septembrie 2011
faceti un regulament de acordarea a sporului pt conditii vatamatoare +adresa din partea primarului,iar DSP sa va elibereze un buletin de determinarea a locului de munca
marea parte a primariilor dau acest spor.
este temei legal,pana la 15%.
bafta.
daca imi dati un email va trimit model regulament
ma intereseaza si pe mine o chestie din asta. daca se poate la nicumar77@yahoo.com multumesc anticipat!!!
Buna ziua, va las si eu adresa de mail pentru regulamentul privind acordarea sporului pentru conditii vatamatoare, va multumesc!
kosmyn_2730@yahoo.com
Sanatate!
Va rog tare mult, as dori si eu regulamentul pentru conditii vatamatoare, nucsoara66@yahoo.com. Multumesc anticipat.
Va rog , daca se poate sa-mi lasati regulamnetul pentru conditii vatamatoare grosum@yahoo.com. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie co Gabriela Lionte Gabriela Lionte Buna ziua La calculul indemnizatiei de concediu de odihna se ia in considerare sporul pentru conditii vatamatoare? (vezi toată discuția)
Spor condiţii vătămătoare de muncă (spor de ecran) cf. hg nr. 34 din 31.01.2018 art. 14 alin. c) ChrisCC ChrisCC Bună ziua, lucrez în învățământ și odată cu HG. 34 / 31.01.2018 art. 14 alin. c) beneficiez de acest spor de ecran îndeplinind condițiile cerute. Am ... (vezi toată discuția)