avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract cu rcs rds
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract cu rcs rds

am semnat acum 2 luni un contrat cu binecunoscuta societate rds-rcs in care se obligau sa rezolve instalarea si activarea serviciului in maxim 60 de zile(care au trecut).
ce sanse as avea daca i-as da in judecata pentru nerespectarea contractului? ar fi realizabil acest demers sau imi pierd timpul degeaba?
mersi ptr raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters205973 , utilizator 22:44, 5 Mai 2011
Si daca ii dai in judecata ce castigi:-/
Au vreo penalitate privind intarzierea instalarii:))
pai asta intrebam eu!poti sa castigi ceva ???are cineva idee???
ma gandeam sa le cer daune materiale ca nu au respectat contractul.
asa ar fi corect ca e un contract intre 2 parti si una nu l-a respectat.
a mai avut cineva legatura cu vreun caz asemanator?
Daunele de care vorbesti sunt prinse in clauzele contractuale?
:O
Daca in contract nu sunt prevazute penalitati de intarziere, nu prea ai ce sa castigi.... poti renunta la contract.
Iulyan85 a scris:

am semnat acum 2 luni un contrat cu binecunoscuta societate rds-rcs in care se obligau sa rezolve instalarea si activarea serviciului in maxim 60 de zile(care au trecut).
ce sanse as avea daca i-as da in judecata pentru nerespectarea contractului? ar fi realizabil acest demers sau imi pierd timpul degeaba?
mersi ptr raspunsuri!

Eu cred ca ai altceva mai bun de facut decat sa-i dai in judecata. Reziliaza contractul.:wave:

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Daune 45e clauza penala la incetarea contractului dar nu si daune in favoarea consumatorului danimed danimed Ma numesc Purice Daniela iar in data de 20.06 2008 am incheiat un contract de furnizari servicii internet cablu tv si telefonie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Instalare furnizori internet si cablu la bloc ContSters363550 ContSters363550 M-am mutat de curind intr-un bloc ce are deja retele UPC si Telekom dar as dori sa-mi instalez Digi/RCS. Problema e ca administratorul refuza sa-si dea ... (vezi toată discuția)