avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... activitati independente in prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

activitati independente in prenatal

Buna ziua,
am infiintat pfa in data 10.01.2011 iar in data de 11.01.2011 vreau sa emit o factura care are valoare destul de mare, in jur de 30 000 RON. Pot emite factura la o zi dupa infiintare? Iar daca de la data de 11.01.2011 sunt in concediu prenatal la un angajator privat am voie sa emit aceasta factura sau trebuie sa aman prenatalul ca sa pot emite factura, respectiv in prenatal am voie sa desfasor in continuare aceasta activitate?
?

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul pentru plata indemnizatiei de crestere copil dana_stiubei dana_stiubei Buna seara, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc pe 30 martie 2011. Sunt anjgajata de 3 ani la o firma privata si doresc sa stiu daca pot deschide un pfa, sa ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa ionut12345 ionut12345 Buna ziua. Care este diferenta dintre un PFA si un SRL? Cat de costa sa le infiintezi? Care sunt avantajele/dezavantajele? intentia este - comert ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal angajata + pfa activ s_alina s_alina Daca sunt angajata si in paralel am un pfa activ si intru in concediu prenatal de la angajator, mai pot sa desfasor activitate pe pfa pana la nastere? (vezi toată discuția)