avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Descriere Cod CAEN 5221
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Descriere Cod CAEN 5221

Daca stie cineva descrierea detaliata a codului CAEN 5221 sau unde pot sa gasesc acesta descriere
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:05, 23 Februarie 2012
Aceasta clasa include: - activităţi legate de transport terestru de pasageri, animale sau de transport de marfă: • exploatarea de instalaţii terminale, cum ar fi gări, staţii de autobuz, staţii de manipulare a mărfurilor funcţionare de funcţionare • • cale ferata infrastructurii de drumuri, poduri, tuneluri, parcări sau garaje, parcari de biciclete, de depozitare de iarnă de rulote - comutare şi de manevră - remorcare si asistenta rutiera
Aceasta clasa include, de asemenea: - lichefiere a gazelor pentru scopuri de transport.
Din aceasta sectiune nu fac parte urmatoarele:
Aceasta clasa exclude: - de manipulare a încărcăturii, a se vedea 52.24
Multumesc
as dori sa stiu unde pot gasi descrierea codurilor caen.
ma intereseaza descrierea unui cod caen, de ex. cod 0111 vreau sa stiu ce activitati cuprinde, deci o descriere amanuntita a activitatilor pe fiecare cod caen.

Alte discuții în legătură

Cod caen cocavisan cocavisan care este cod caen pentru administrare parcari? (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu materiale electrice andrei200 andrei200 Buna ziua Am nevoie de ajutor .Vreu sa deschid o firma cu activitate de comert cu ridicata al materialelor electrice (cabluri ,contactoare ,sigurante , ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate principala comert si intermedire masini, utilaje si echipamente in industria alimentara LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, si anume, care este codul CAEN pentru autorizarea activitatii de comercializare si intermediere a masinilor, ... (vezi toată discuția)