avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Practica studentilor in societatile comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Practica studentilor in societatile comerciale

Studentii pot face practica in societatile comerciale pe baza unui contract incheiat intre societate si institutia de invatamant.
Are cineva o baza legala?

Editez si raspund tot eu ca m-am luminar in final, poate mai este cineva interesat:
Baza legala:
Lege nr. 258 din 19/07/2007 privind practica elevilor şi studenţilor

Art. 4. - (1) Practica elevilor si studentilor se organizeaza si se desfasoara pe baza unui contract-cadru de colaborare sau a unei conventii, dupa caz, incheiata intre organizator si partenerul de practica.

Art. 6. - Practica se desfasoara pe baza unei/unui programe analitice/portofoliu de practica, intocmita/intocmit de institutia de invatamant a practicantului.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil

Alte discuții în legătură

Practica studenti rak0770 rak0770 Buna ziua! Imi puteti spune daca putem primi studenti in practica (fara contract) si apoi sa le eliberam o adeverinta? Este legal? (vezi toată discuția)
Perioada de practica studenti ORIONIMPEX ORIONIMPEX Ma intereseaza ce documente trebuie sa am la firma in cazul in care am un student aflat in perioada de practica ,are adeverinta de la facultate in acest ... (vezi toată discuția)
Practica Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Ce document trebuie sa stea la baza relatieri dintre o persoana juridica si o persoana fizica aflata in practica? In cazul unui control ITM cum se ... (vezi toată discuția)