avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit microintreprindere

Am o nelamurire cat priveste impozitul pe profit la micro.Eu sunt microintreprindere in conditiile prevazute de lege (inclusiv cifra de afaceri >100000 euro), platitoare de impozit pe venit 3%.Intrebarea este:daca eu depasesc cifra de afaceri in cursul anului cum se calculeaza impozitul?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Depasire cifra de afaceri victor_gomm victor_gomm Buna ziua, In 2012 am avut o cifra de afaceri sub 65,000 mii euro si incepand cu febr.2013 am fost obligat sa trec la sistemul de impozitare de 3%,ce o sa ... (vezi toată discuția)
Pragul de trecere de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit Admin Admin Pragul de trecere de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit e tot de 100 de mii de euro? Sau s-a modificat ceva? (vezi toată discuția)
Platitor de tva lunar kerekesmargo kerekesmargo 1.depasirea plafonul de 100000 euro la ce curs se calculeaza,adica daca pe 2009 (ian-sept) am 400000 lei venit fara tva cu ce curs /euro impart 2. de la ... (vezi toată discuția)