avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare

Buna ziua,

Am rugamintea sa imi comunicati :
-ce am nevoie pentru autorizarea unui spatiu, care ar urma sa ia forma unei piete agroalimentare-nonalimentare (numita mai degraba hala cu un anumit nr de magazine si un nr. de standuri.)..Aceasta ar trebui sa se deschida in aprox 1 luna si jum. Absolut orice fel de informatii m-ar ajuta.
Cu mult respect,
Teiinflorit

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru complex comercial (piata) teiinflorit teiinflorit Buna ziua, Am rugamintea sa imi comunicati : -ce am nevoie pentru autorizarea unui spatiu, care ar urma sa ia forma unei piete agroalimentare-nonalimentare ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)