avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... BUNA ZIUA! Tatal meu a deschis un PFA in vederea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

BUNA ZIUA! Tatal meu a deschis un PFA in vederea realizari de activitati apicole si accesari masuri 141, lucru care la si facut

ma intereseaza ce obligati are ca PFA, deoarece dupa cate am inteles apicultura este singurul domeniu ce nu este taxat...
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa delia3 delia3 Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Masura 141 MonicaMII MonicaMII Buna ziua. Am depus in sesiunea de anul trecut 2011 un proiect pt finantare europeana pt apicultura. De curand am primit o notificare ca sunt selectata pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa apicultura sandumarianc sandumarianc sunt pfa cu domeniu de activitate apicultura, mai este necesar avizarea certificatului de producator la primare? (vezi toată discuția)