avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire si tichete de masa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire si tichete de masa

Buna ziua,

as dori cateva pareri asupra urmatorului fapt:

Avand in vedere ca tichetele de masa sunt asimilate drepturilor salariale si venitul net al angajatului se stabileste dupa scaderea impozitului pe acestea, pot fi ele luate in calcul la stabilirea valorii unei popriri instituita lasolicitarea unei banci ( adica in cuantum de 1/3 din veniturile nete) ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului - bonuri de masa popoviciu13 popoviciu13 Buna, la calcularea indemnizatiei pt. cresterea copilului se ia in calcul si valoarea bonurilor de masa? (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil Calinutza Calinutza Buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca salariul lunar brut este de 4026 lei, care este venitul net,venit care se lua in considerare la calculul indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil Dana.zamfirescu1 Dana.zamfirescu1 Buna ziua Daca in ultima luna lucrata am primit, pe langa salariu, si un ajutor pt nastere in cuantumul a doua salarii nete, imi puteti spune daca acesta se ... (vezi toată discuția)