Buna ziua,
sunt divortata din 2005, moment in care mi s-a incredintat minorul acum in varsta de 8 anisori. De la momentul inceperii divortului (Dec. 2004) si pana in prezent, tatal copilului nu s-a mai interesat de acesta si nu l-a vizitat niciodata, desi a platit la timp si lunar pensia alimentara. Dupa aproape 7 ani de la divort, doresc sa ma recasatoresc cu un cetatean Canadian si evident doresc sa ma mut cu baietelul in Canada. As dori sa stiu daca am nevoie de acordul fostului sot pentru a pleca cu baietelul si sub ce forma trebuie dat acest acord. Mentionez ca in decursul anilor eu am incercat sa iau legatura cu fostul sot dar nu mi-a raspuns niciodata, nu stiu cum si unde as putea sa il gasesc. Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri!
nu aveti nevoie de acordul sotului pt a pleca cu minorul, atata vreme cat a fost incredintat catre dvs prin hotarare definitiva si irevocabila.
aveti nevoie de hotarare legalizata.
Nu aveti nevoie de acordul tatalui pentru a iesi din tara cu minorul.
Aveti nevoie de hotararea de divort legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila, in original si pasaport pentru minor.
Emigrare canada
andre0283
sunt divortata si am o fetita in varsta de doi ani si cinci luni,care mi-a fost incredintata prin hotarare judecatoresca imediat dupa nastere.as dori sa ... (vezi toată discuția)