avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Chiosc fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Chiosc fast food

Imi poate spune cineva cam care ar fi costurile pentru racordarea unui chiosc tip fast-food la utilitati (canalizare, apa, electricitate), avand in vedere ca acesta va fi amplasat pe domeniul public, relativ aproape de retelele de utilitati? Si care este procedura pentru racordare, durata, aprobari, etc? Va multumesc

Alte discuții în legătură

chiosc fast food bogdyban bogdyban Buna, as dori sa stiu ce conditii, acte sunt necesare pentru deschiderea unui fast food tip chiosc, amplasat in apropierea unei scoli (liceu) si totodata daca ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Pentru a amplasa un container de tip fast food pe spatiul public? tiberiu216 tiberiu216 Buna ziua! Pentru a amplasa un container de tip fast food pe spatiul public e nevoie de contract de inchiriere a terenului sau e suficienta o autorizație de ... (vezi toată discuția)