#-oBuna ziua, as dori daca doriti sa ma "luminati " si pe mine de fapt ce anume se plateste, ce contributii platim la itm?.#-o
Acum in aceste zile dupa atatea modificari care mai de care mai ??? la acest ITM nu se poate plati ONLINE?.
Ce anume trebuie facut ptr. a face acest controversat CIM?.
PE mine ca admin. nu ma avantajeaza? sa nu mai stau cu frica ca vine ITM-ul si ma amendeaza?.
Daca se poate plati ONLINE si nu ar mai acele cozi interminabile eu personal ca sa nu mai stau cu aceasta sabie a lui Damocles , as dori sa fac acel CIM daca s-ar plati online si daca m-ar indruma cineva ce anume trebuie sa fac.!. MULTUMESC.
O SEARA CAT MAI BUNA TUTUROR!!!=D>
Buna seara, revin cu informatiile necesare, sunt admin. de bloc si nu am CIM. am citit pe aceasta pagina despre controale ale ITM-ului care se soldeaza cu amenzi mari. ptr. a nu avea probleme doresc sa stiu daca acest ITM mai exista acum deci din acest an, daca mai avem treaba cu el ca administratori cu conventii civile si daca trebuie in continuare sa facem CIM cum il facem?, de unde luam informatiile necesare?, daca trebuie sa mai platim ceva contributii, daca le putem plati online. MULTUMESC.
In prima faza, trebuie mers la ITM, cu un formular completat (se gaseste pe net) pt obtinerea unei parole de acces , dupa care intocmiti CIM si trimiteti/inregistrati online . Apoi calculati toate taxele aferente, completati D112 ( cu care ne batem si noi capul, inca) depuneti la ANAF si platiti . In mare cam asta e procedura .
Demitere administrator
ndan57
persoana angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o asociatie de proprietari.in functia de administrator imobil..
Dupa o perioada are loc o ... (vezi toată discuția)
Control i.t.m.
ndan57
Buna seara, un prieten este administrator la o Asociatie de Locatari.
Zilele trecute s-a trezit cu doua persoane care sau legitimat ca fiind inspectori ... (vezi toată discuția)