avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... noua reincadrare conform legii 285/2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

noua reincadrare conform legii 285/2010

buna seara. ma poate ajuta cineva cu un calcul va rog....?
salariul meu de baza actual este de 1778 (din care 1368 salariul de incadrare , 10%spor vechime(din 1368), 11% spor preventie(din 1368, si 123 prima de stabilitate) suma de 1778 este trecuta in stat ca si salariul de baza insa toate sporurile si salariul orar se calculeaza la 1368 . mai detin un spor de 70% (si aici am o nelamurire deoarece ambulanta se incadreaza la un spor de 75 %...ma rog). multumesc

Alte discuții în legătură

Noua reincadrare si salariul de baza aferent....putin ajutor! mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! noile legi ne au bagat in ceata pe toti cred.... am primit astazi o dispozitie cum ca se acorda 15% la salariul brut de incadrare insa imi scade de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu de baza brut AliceS AliceS Buna ziua, As dori sa aflu,in conditiile in care ma poate ajuta cineva cu informatiile corecte,cum se calculeaza si care ar fi salariul de baza brut la ... (vezi toată discuția)
Salarizare florintone florintone am salariul format din salariul de incadrare 2100 +15% spor tura(315)+75% spor conditii deosebite pe care il calculeaza la salariul din 2010(aprox ... (vezi toată discuția)