avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calculeaza salariu de la 01 01 2011 la functionar ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calculeaza salariu de la 01 01 2011 la functionar public

in iunie 2010 am avut BRUT 706 Ron. in octombrie 2010 am avut BRUT 676 Ron .......SUNT referent la primarie,calculati-mi si mie salariul in ian 2011,lucrez in aceleasi conditii.VA MULTUMESC MULT!

Alte discuții în legătură

functionar public cu spor de noapte geluchiretoiu geluchiretoiu sunt fct.public si lucrez si noaptea ca politist local dar nu acelasi nr. de ore lunar.Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza salariul de baza de la ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)
Cu cat va creste salariul minim, fara sporuri? Andrei92 Andrei92 De exemplu un salriu format din salariu de incadrare 630 Ron si spor de vechime (gd.4) , fara alte sporuri in afara, este de 756 Ron, asta in iunie 2010. Dupa ... (vezi toată discuția)