avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce acte trebuie sa duc la AJOFM la angajare?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce acte trebuie sa duc la AJOFM la angajare?

Sunt somera pana la sfarsitul lunii februarie. Sotul meu a infiintat un SRL si ar dori sa ma angajeze. Am inteles ca ar avea niste beneficii, in conditiile in care sunt absolventa a unei facultati promotia iunie 2010. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- cu ce anume ar trebui sa ma duc la somaj ca el (ca angajator) sa beneficieze de aceste facilitati si cand (am inteles ca inainte de a semna contractul de munca sa duc adresa firmei angajatoare, meseria, perioada... si trebuie sa vina cineva sa ia repartitia- nu inteleg nimic din toate astea)
- in cazul in care firma este situata in alta localitatea decat cea in care am domiciliul, mai este valabila hotararea prin care primesc o suma de bani la schimbarea domiciliului si daca da, in ce conditii si ce ar trebui sa fac?
Precizez ca am sunat la somaj sa intreb direct, dar doamnele de acolo sunt foarte grabite si n-au fost dispuse sa ma lamureasca.
Astept un raspuns din partea cuiva specializat in probleme de acest gen.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca gratiela gratiela cine poate sa ma lamureasca si pe mine...cu privire la aceasta lege... Ce facilitati am, atat eu cat si angajatorul, daca ma angajez si sunt - proaspat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)
Absolvent neinregistrat ca somer dona77 dona77 Un absolvent (facultate) care nu s-a inregistrat ca somer in perioada celor 60 zile de la absolvire, nu se mai poate inregistra totusi si ulterior celor 60 ... (vezi toată discuția)