avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salar de incadrare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salar de incadrare

Sunt si eu un bugetar cu un salar "nesimtit", pana in Decembrie aveam salar de incadrare de 731 lei la care se mai adaugau ceva sporuri si din care mi se taia 25%, din Ianuarie 2011 salarul de incadrare mi-a scazut la 630. Din cate stiu eu din Ianuarie 2011 salarul minim pe economie este de 670 lei, intrebarea mea este daca este posibil ca salarul de incadrare sa fie mai mic decat salarul minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 00:41, 24 Februarie 2011
daca sunteti angajat cu program de 8ore/zi , nu este posibil .
Da, lucrez 8 ore/zi
ati primit un fluturas de salariu ? ce srie pe el ?
Salar de incadrare 630lei, sp.vech. 10.0 -48lei, sp aux .-144lei, Salar Brut -882lei, dupaia retinerile, si transfer card 658
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
cristyxxl, utilizator
HOTARARE nr. 1.193 din 24 noiembrie 2010
pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata
In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 159 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

ART. 1
Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 670 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 170 de ore in medie pe luna in anul 2011 reprezentand 3,94 lei/ora.
ART. 2
Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata prevazut la art. 1.

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie din 01.01.2011 Raptor_40 Raptor_40 Imi desfasor activitatea la o societate comerciala, prestatoare de servicii. Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat privind salariul minim pe economie incepand cu ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie 2011 akinom0440 akinom0440 Buna ziua, stiu ca la inceputul anului 2011 salariul minim pe economie era de 670 lei si ca era in discutie sa devina 700 lei. In momentul de fata care este ... (vezi toată discuția)
Salariu Deldinik Deldinik care este salariul minim pe economie net? (vezi toată discuția)